Hoe wordt Beursjaar 2016

Net op of over de drempel van het nieuwe jaar 2016 kijken we kort terug, maar vooral vooruit naar komend Beursjaar. En dan niet die financiële beurs, die gaat als een jojo, onvoorspelbaar, overgeleverd aan trends, beurssentiment en natuurlijk, resultaten. Maar naar vakbeurzen lokaal en ook buiten de Nederlandse landgrenzen.

2016 wordt wederom een mooi Beursjaar. Waarom?

Vakbeurzen winnen terrein, zo ook in het afgelopen jaar. Bezoekers én exposanten ervaren beursdeelname en beursbezoek als het ultieme moment om real life in contact te komen met toekomstige leveranciers en toekomstige relaties. Als welkome aanvulling op websites, vakbladen en nieuwsbrieven. En met Horecava, Facilitair, TechniShow ESEF, ISSA Interclean en Bauma op de rol voor de eerste helft van 2016 om een paar smaakmakende beurzen te noemen, wordt komend jaar een boeiend beursjaar.

4P Beursprincipe

De Expo / beurs branche is er klaar voor om samen met exposanten en alle partners in de Expo branche wederom er een meer dan geslaagd beursjaar van te maken. Met klinkende resultaten voor de exposant en voor die vele beursbezoekers. Maar dat gaat niet vanzelf. Voorkom dan ook dat de waan van de dag als u deelneemt aan een beurs u verhindert om van dit nieuwe beursjaar 2016 een succes te maken. Plan, Promoot, Presenteer en Presteer. Het 4P beurs principe! Stand bouwers, beursorganisatie, uw reclamebureau of afdeling en het beursteam, zet allen op scherp. Maak duidelijke afspraken over uw verwachtingen. Deelnemen aan een beurs / expo event zet uw bedrijf in de kijker. Maak gebruik van dat unieke contact event.

Maak afspraken; vooraf, tijdens en ruim tijd in voor na de beurs in de agenda’s.

Ton Visser
Beurstraining Nederland
Enjoy your Results!

 

Contact

BEURSTRAINING NEDERLAND

Ga naar Contact

 

   Dé nieuwste versie

                    augustus 2023